Fysiotherapie Haarlem

 

Een fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van het behandelen van mensen die tijdens het dagelijks leven klachten ervaren bij het bewegen. Zo kunnen we onder andere mensen helpen bij het verbeteren van hun houding, revalideren van sportblessures en het revalidatieproces ondersteunen voor en na een operatie. Ook helpen we mensen om weer aan het werk te kunnen en tijdens het bewegen om te gaan met een fysieke beperking.

Onze fysiotherapeuten geven daarnaast advies in preventieve gezondheidszorg, en zijn daarmee een belangrijke schakel bij het handhaven en vormen van een gezonde leefstijl. Bij Blom Therapeuten in Haarlem hebben de fysiotherapeuten hun eigen specialisme, zoals de knie- en het schoudergewricht en het revalideren bij sportblessures. Daarnaast is er ook een nauwe samenwerking met onze Manueel Therapeut, waardoor we een nog effectievere oplossing kunnen bieden.

 

fysio  

 

Wat kan fysiotherapie voor mij betekenen?

Word je belemmerd bij het bewegen in jouw dagelijks leven of tijdens het sporten? Dan kan één van onze fysiotherapeuten mogelijk de oplossing bieden. Voor uiteenlopende klachten kun je bij ons terecht.
Onze fysiotherapeuten kunnen hulp bieden bij onder andere:

  • Nekklachten
  • Rugklachten
  • Schouderklachten
  • Klachten aan armen of benen
  • Klachten als gevolg van een verkeerde houding
  • Klachten als gevolg van het werk
  • Sportblessures
  • Revalidatie voor of na een operatie

 

Welke specialisaties biedt Blom Therapeuten in Haarlem?

Marcel Bekema is onze schouderspecialist. Als je schouderklachten hebt, helpt Marcel je graag! Zijn kennis houdt hij up-to-date door het bezoeken van symposia, cursussen en congressen. Op deze manier zorgt hij ervoor dat er altijd wordt gewerkt met de laatste wetenschappelijke inzichten. Tevens heeft hij ook nauwe contacten met verwijzers. Maar er is meer! Marcel voert namelijk ook dry-needling uit. Een effectieve manier om van je triggerpoints af te komen.

 Hoe gaan wij te werk?

Bij jou eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van jouw klachten, door eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Vervolgens stelt onze fysiotherapeut in onderling overleg een behandelplan op. Dit behandelplan is maatwerk. Ieder mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan.
Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van een recidief van jouw klachten.

Onze fysiotherapeut heeft meerdere mogelijkheden om jou optimaal van dienst te zijn. Wij doen aan adviseren, begeleiden, informeren, mobiliserende handelingen, coördinatieoefeningen, spierkrachttraining en/of het adviseren met betrekking tot hulpmiddelen of aanpassingen, massage- en tapetechnieken en nog veel meer. Alles voor een optimaal herstel!

 

Je bent van harte welkom voor een consult in onze praktijk in Haarlem aan de Zijlweg 5. 

Maak gelijk online een afspraak of Bel 023 - 531 42 10