Recensies

 

Door de regelmatige Manuele Therapie behandeling heb ik bijna geen lage rugklachten en nek klachten meer en functioneert mijn lichaam soepel. Ik laat mij ongeveer eens per 6-8 weken preventief behandelen door Patrick en dat ritme is voor mij zeer effectief om klachtenvrij te blijven. Een van de oorzaken van mijn rugklachten was o.a. te lang in een verkeerde houding achter mijn PC-scherm zitten, dit heb ik ook heel goed met Patrick kunnen aanpassen door zijn professionele adviezen ook over stoelhoogte en afstand scherm.

Dirk ’t Hooft, Haarlem

 

Ik had al een lange tijd erg veel last van mijn onderrug en wist niet goed wat ik hier mee aan moest. Na contact te hebben gehad met mijn huisarts werd ik doorverwezen naar Blom therapeuten. Ik nam contact op en werd hier snel en vriendelijk geholpen door Patrick. Ik kon snel langs komen. Patrick zag direct wat er ‘loos’ was met mijn onderrug. Hij legde duidelijk uit waar de pijn vandaan kwam en hoe hij dit kon verhelpen. Na de eerste sessie merkte ik al veel verschil en kon ik al beter bewegen. Nu, na een aantal sessies, is de rugpijn zo goed als weg! Patrick heeft mij enorm veel geholpen en is naast een goeie therapeut een hele vriendelijke man waar mee je gezellig kan kletsen!

Noa Lust, Haarlem

 

“Ruim 8 jaar lang heb ik last mijn schouder gehad. Ik ging van fysio naar fysio met eigenlijk nooit een duurzaam resultaat, totdat ik eigenlijk per toeval bij Patrick onder behandeling kwam. Hoewel ik in het begin wat sceptisch was, wilde ik het toch een kans geven. Na slechts 1 sessie voelde ik al een duidelijke verbetering en na 3 sessies kon ik mijn arm weer helemaal optillen, mijn nek weer goed draaien en was de pijn zo goed als verdwenen. Maar dat niet alleen, ook prive heeft het mij veel gebracht. Ik kan weer op die schouder liggen en daardoor lekkerder slapen met alle positieve effecten die daaruit voortvloeien. Misschien het allerlekkerste van dit alles is toch wel dat ik weer pijnvrij mijn werk kan doen. Gemiddeld ga ik nog zo’n 1 x per jaar terug, naar voor mij ‘Mister Goldenhands’ voor een APK-tje”.

JP vanKeep, Breda

 

Sinds een jaar ben ik onder behandeling bij Patrick. Ik word behandeld volgens de EggShellmethode. Dit is de meest voorzichtige vorm van gewrichtsbehandelingen. Op een rustige, zachte manier herstellen langzamerhand mijn gewrichten. Voor mij is dit een zeer ontspannen, maar enorm belangrijke manier om van mijn klachten af te komen. In het begin kon mijn lichaam (vnl nek en hoofd) weinig druk en veranderingen aan. Na de eerste behandelingen was ik dan ook enorm moe. Nu, na meerdere behandelingen, is dit een stuk minder geworden! Waar behandelingen bij andere therapeuten niet mocht baten weet Patrick de juiste technieken toe te passen waardoor ik zonder pijn de weken door kom.

M. de Jong, Alkmaar 

 

Na 3 behandelingen af van mijn nek en zenuwpijn. Misschien niet voor iedereen met nekklachten weggelegd, maar aan de hand van Patricks vragen en daarna zijn plan van aanpak ben ik enorm geholpen. De rustige aanpak en de nodige humor is voor mij belangrijk met uiteraard een geweldig eindresultaat. Nogmaals dank voor je service. Ik hoop het natuurlijk niet meer nodig te hebben, maar anders meld ik me weer.

Leonoor vd Heijden, Haarlem