Recensies

 

Door de regelmatige Manuele Therapie behandeling heb ik bijna geen lage rugklachten en nek klachten meer en functioneert mijn lichaam soepel. Ik laat mij ongeveer eens per 6-8 weken preventief behandelen door Patrick en dat ritme is voor mij zeer effectief om klachtenvrij te blijven. Een van de oorzaken van mijn rugklachten was o.a. te lang in een verkeerde houding achter mijn PC-scherm zitten, dit heb ik ook heel goed met Patrick kunnen aanpassen door zijn professionele adviezen ook over stoelhoogte en afstand scherm.

 Dirk 't Hooft, Haarlem

 

Ik had al een lange tijd erg veel last van mijn onderrug en wist niet goed wat ik hier mee aan moest. Na contact te hebben gehad met mijn huisarts werd ik doorverwezen naar Blom therapeuten. Ik nam contact op en werd hier snel en vriendelijk geholpen door Patrick. Ik kon snel langs komen. Patrick zag direct wat er ‘loos’ was met mijn onderrug. Hij legde duidelijk uit waar de pijn vandaan kwam en hoe hij dit kon verhelpen. Na de eerste sessie merkte ik al veel verschil en kon ik al beter bewegen. Nu, na een aantal sessies, is de rugpijn zo goed als weg! Patrick heeft mij enorm veel geholpen en is naast een goeie therapeut een hele vriendelijke man waar mee je gezellig kan kletsen!

 Noa Lust, Haarlem

 

“Ruim 8 jaar lang heb ik last mijn schouder gehad. Ik ging van fysio naar fysio met eigenlijk nooit een duurzaam resultaat, totdat ik eigenlijk per toeval bij Patrick onder behandeling kwam. Hoewel ik in het begin wat sceptisch was, wilde ik het toch een kans geven. Na slechts 1 sessie voelde ik al een duidelijke verbetering en na 3 sessies kon ik mijn arm weer helemaal optillen, mijn nek weer goed draaien en was de pijn zo goed als verdwenen. Maar dat niet alleen, ook prive heeft het mij veel gebracht. Ik kan weer op die schouder liggen en daardoor lekkerder slapen met alle positieve effecten die daaruit voortvloeien. Misschien het allerlekkerste van dit alles is toch wel dat ik weer pijnvrij mijn werk kan doen. Gemiddeld ga ik nog zo’n 1 x per jaar terug, naar voor mij ‘Mister Goldenhands’ voor een APK-tje”.

 J.P. van Keep, Breda

 

Sinds een jaar ben ik onder behandeling bij Patrick. Ik word behandeld volgens de EggShellmethode. Dit is de meest voorzichtige vorm van gewrichtsbehandelingen. Op een rustige, zachte manier herstellen langzamerhand mijn gewrichten. Voor mij is dit een zeer ontspannen, maar enorm belangrijke manier om van mijn klachten af te komen. In het begin kon mijn lichaam (vnl nek en hoofd) weinig druk en veranderingen aan. Na de eerste behandelingen was ik dan ook enorm moe. Nu, na meerdere behandelingen, is dit een stuk minder geworden! Waar behandelingen bij andere therapeuten niet mocht baten weet Patrick de juiste technieken toe te passen waardoor ik zonder pijn de weken door kom.

M. de Jong, Alkmaar 

 

Na 3 behandelingen af van mijn nek en zenuwpijn. Misschien niet voor iedereen met nekklachten weggelegd, maar aan de hand van Patricks vragen en daarna zijn plan van aanpak ben ik enorm geholpen. De rustige aanpak en de nodige humor is voor mij belangrijk met uiteraard een geweldig eindresultaat. Nogmaals dank voor je service. Ik hoop het natuurlijk niet meer nodig te hebben, maar anders meld ik me weer.

Leonoor vd Heijden, Haarlem

 

Ik kwam bij Patrick met erg veel pijn in mn nek met daarbij ook klachten bij mijn schouder en onderrug. Patrick heeft mijn in 4 sessies goed geholpen.. ik kan weer goed bewegen en voor mij belangrijk, weer sporten! Ik kan patrick zeker aanbevelen.

H.B, Haarlem

 

Op advies van iemand die daar al vaker kwam ging ik met langdurige pijnklachten aan mijn arm naar Blom therapeuten. Ik had last van een tennisarm plus flink pijn in mijn bovenarm.Ik ben zeer tevreden want na drie behandelingen was ik van de pijn af. Bijkomend voordeel was dat door de behandelingen mijn hele lichaam soepeler is geworden. Want als 69-jarige ben ik meestal behoorlijk stram.

T. Koning, Haarlem

 

Toen ik op aanraden van een collega voor het eerst bij Patrick kwam, kon ik heel moeilijk bewegen en lopen vanwege de rugpijn en uitstraling naar mijn been. Zitten ging helemaal niet. Alleen met zware pijnstillers kon ik mijn bed uitkomen. Gelukkig kon ik snel terecht! De behandeling was prettig en vakkundig. Patrick heeft ook al mijn vragen beantwoord, veel uitgelegd en de sfeer was fijn. Na drie behandelingen ben ik weer 'genezen' verklaard en kan ik weer zitten, rennen, fietsen en sporten. En vooral genieten van pijnvrij zijn, heerlijk!

 Fenna van Marle, Haarlem

 

ieder dag last van mijn rug en mijn nek, na 4 behandelingen kon ik klachtenvrij mijn bovenverdieping van mijn huis verbouwen.

Hoe fijn is het niet om smorgens op te staan en geen pijn te hebben en te kunnen doen wat je wil

 Bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H. van Leeuwen, Haarlem

 

De behandeling manuele therapie door Patrick heeft goed geholpen. Ik had last van 4-5 dagen hoofdpijn per week door onder andere een verkeerde werkhouding, behoorlijk irritant. Daar ben ik na 5 behandelingen gelukkig nu vanaf. De behandeling is professioneel, er wordt gelukkig niet gekraakt. Luistert goed en geeft bovendien ook allerlei praktische tips voor instellingen van je bureau, beeldscherm en werkplek.

MdR, Haarlem

 

Mijn naam is Marieke had heel erg last van mijn nek en rugklachten naar verschillende therapie behandelingen had ik nog steeds geen resultaten en ben via een kennis bij Blom Therapeuten terecht gekomen ik was in het begin wat sceptisch omdat ik al van alles geprobeerd had en niets had geholpen, maar het resultaat is geweldig!  Al naar een paar behandelingen was ik van al mijn klachten af ik vind de service en de aandacht gewoon geweldig. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt ben blij dat ik bij deze praktijk terecht ben gekomen. 

Marieke, Haarlem

 

Vanaf mijn 25e heb (had) ik al lage rugklachten. Het hele land doorgereisd om een therapeut te vinden die de pijn kon verlichten. Fysio, accupunctuur, chiropractor niets hielp. Op mijn 40e adviseerde iemand mij om manueel therapeut Hugo Blom eens te proberen. Die praktijk bleek… bij mij om de hoek. Vanaf de eerste behandeling zienderogen opgeknapt. De van der Bijl methode waarin Hugo Blom gespecialiseerd was zorgde ervoor dat de pijn verdween en ook een groot gedeelte van de stijfheid. Regelmatig terugkomen (groot onderhoud noemden we dat) voorkwam dat de stijfheid en dus pijn weer terug kwam. De opvolger van Hugo Blom, Patrick Scheer heeft de behandelingen bij mij voortgezet zonder dat aan de kwaliteit die ik van Blom gewend was, ook maar enige afbreuk is gedaan.

Ik heb Patrick meerdere malen aanbevolen aan vrienden en bekenden met gelijkwaardige klachten en ik kan u hem van harte aanbevelen.

H. Peeters, Haarlem