Onze praktijk

Blom Therapeuten bestaat uit een team van enthousiaste Fysio- en Manueel Therapeuten die een ruime ervaring hebben in het behandelen en begeleiden van een diversiteit aan klachten. Wij zijn met name erg thuis in het behandelen van nek-schouderklachten, rugklachten (ook hernia) en knieën (knierevalidatie). Onze rol als therapeut kennen wij erg goed. Wij zijn er om je te helpen en dat doen we maar wat graag. Met zorg op maat zorgen wij ervoor dat je weer met plezier kunt bewegen en sporten. 

De eerste afspraak 

Voor een behandeling heb je geen verwijzing nodig. Heb je wel een verwijzing gekregen dan breng je die gewoon mee. Bij je eerste afspraak doen we een intake en lichamelijk (functie)onderzoek om de klachten zo goed mogelijk in kaart te brengen. Samen met jou stellen we dan een behandelplan op en gaan vervolgens direct aan de slag. De huisarts krijgt na je eerste bezoek aan ons een brief met daarin onze eerste bevindingen. Het enige wat je nodig hebt bij je eerste afspraak is een geldige legitimatie, handdoek en een hoeslaken (bij voorkeur éénpersoons). 

Deskundigheid

Van ons als praktijk mag je de nodige deskundigheid en professionaliteit verwachten. Regelmatig volgen wij bij- en nascholingen. Zo blijven wij niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar blijven wij ook voldoen ook aan de wettelijk gestelde kwaliteitseisen. 

Patrick Scheer is als Manueel Therapeut gecertificeerd lid van de Vereniging van Manueel Therapeuten (VMT). Marcel Bekema is als Fysiotherapeut lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), waar zij zijn opgenomen in het kwaliteitsregister (KRF). 

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen, bel  023 - 531 42 10  of mail ons.