• Zijlweg 60
 • 2013 DK
 • Haarlem
 • 023 - 531 42 10

 

L. Holtslag, Diëtist

 

Onze praktijk is een samenwerking aangegaan met Lisa Holtslag, diëtist. Lisa houdt spreekuur aan de Phoenixstraat 13 in Haarlem.
Voor een afspraak gelieve u haar te bellen op haar eigen telefoonnummer: 06 - 46 63 67 56

 

Voeding

Voeding komt elke dag terug en speelt een grote rol in ons leven. Goed eten is belangrijk bij gezond oud worden en het voorkomen van ziekte. Met een optimaal eetpatroon kunnen sportprestaties verbeteren en versneld het herstel bij blessures. Ook kan andere voeding bijdragen aan gewichtsverlies, een energieker gevoel en een fitter lichaam. Kortom, voeding kan zorgen voor veel gezondheidswinst! Maar wat en hoeveel kun je precies eten? En wat past bij jou? Dat zijn veelvoorkomende vragen waar wij jou graag bij helpen.

Het beste eetpatroon is een patroon dat bij jou past. Daarom werken wij net iets anders dan de rest. De persoonlijke aanpak richt zich op een verandering van het totale voedingspatroon. Hierbij ligt de focus op het totale voedingspatroon

Diëten komt dan ook niet voor in onze voedingsbijbel. Geen losse voedingsschema’s maar een persoonlijk totaalplan waarin jij de praktische tools krijgt aangereikt die je nodig hebt.   Wel richten wij ons op een duurzame verandering waarbij je leert wat voor jou belangrijk is en waarom dit belangrijk is. Met deze kennis kun je levenslang genieten waarmee je alles uit je lichaam kan halen. Door het gebruik van onze online en offline tools kan deze verandering op makkelijke wijze in praktijk worden gebracht

Waarom naar de diëtist?

 • Voeding bij blessures en revalidatie
 • Voeding bij sport
 • Hoge bloeddruk
 • Hoog cholesterol
 • Diabetes
 • Maag- en darmproblemen (denk hierbij aan het prikkelbaar darmsyndroom)
 • Vegetarische of veganistisch eetpatroon
 • Voeding bij zwangerschap of een kinderwens
 • Voeding voor kinderen
 • Overgewicht of ondergewicht
 • Ongewenst gewichtsverlies

Of wil je lekkerder in je vel zitten? En ben je heel benieuwd naar een gezond en goed voedingspatroon voor jou? Dan kun je ook bij de diëtist aankloppen.

Hoe werkt dat?

1. Maak een afspraak

Wij ontvangen je graag in de praktijk, waar diëtiste Lisa Holtslag jou persoonlijk kan spreken en verder helpen. Onze locatie is gevestigd in Sportcentrum Kenamju, adres: Phoenixstraat 13 Haarlem.

2. Intakegesprek

Voor de eerste ontmoeting wordt gevraagd om een eetdagboek in te vullen. De intake duurt 45 minuten waarin het eetpatroon, leefstijl en eventueel medische en persoonlijke gegevens worden besproken. Hierbij worden vaak het gewicht en het vetpercentage of omtrekken gemeten.

3. Advies

Na de intake wordt een persoonlijk plan opgesteld en wordt besproken in de tweede afspraak. Het advies is 24/7 inzichtelijk en beschikbaar via onze online tools. Je ontvangt een eigen account waarin alle praktische tools worden geboden om jouw advies in de praktijk te brengen. Ook kan hierin de online contact worden onderhouden met de diëtist. Wanneer de situatie veranderd kan het advies altijd snel en gemakkelijk worden aangepast.

4. Vervolgconsulten

Om het voedingspatroon aan te passen zijn vaak een aantal contactmomenten nodig. In deze vervolgconsulten worden de doelen en voortgang besproken. Ook wordt stil gestaan bij leefstijl en gewoontes. Het voedingspatroon wordt elke keer weer aangescherpt zodat naar een optimaal eetpatroon wordt toegewerkt.

Vergoeding en tarieven Voedingsadvies wordt vergoed door de zorgverzekeraars. Wist je dat de diëtist tot 3 uur per jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering? Mocht dit niet genoeg zijn dan kan ook een aanvullende verzekering worden afgesloten. In de meeste gevallen is geen verwijzing nodig van de huisarts, tenzij de zorgverzekeraar dit uitdrukkelijk aangeeft. Meer informatie over vergoedingen kan worden gevonden op deze pagina.

 

Wil je aan de slag of heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Lisa Holtslag. Stuur een e-mailbericht naar: lisa@kenamju.nl
Of bel naar 06 - 46636756

 

 

vmt