• Zijlweg 60
  • 2013 DK
  • Haarlem
  • 023 - 531 42 10

 

M. Baatsen, Fysiotherapeut - Manueel Therapeut

 

M (Max) Baatsen is in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hieronder een korte introductie.

Na de studie ben ik gaan werken in een praktijk in het centrum van Amsterdam. Daar werk ik nog steeds parttime als fysio- en manueel therapeut.

Daarnaast ben ik enkele jaren actief geweest als verzorger bij een voetbalvereniging en heb zo ervaring opgedaan met sport gerelateerde blessures. Zelf heb ik ook veel affiniteit met sport. Tegenwoordig vooral met hardlopen en fitness, maar in het verleden ook met wielrennen. Bij ‘Blom Therapeuten’ zal ik parttime aan de slag gaan als algemeen fysiotherapeut op dinsdag en vrijdag.

Vanuit de affiniteit met sport en een fascinatie om te begrijpen hoe het lichaam werkt, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. In 2009 ben ik om die reden begonnen met de opleiding tot manueel therapeut aan de School voor Manuele Therapie Utrecht (methode Van der Bijl). In 2012 heb ik deze studie afgerond. Vervolgens heb ik in 2017 met succes de bijbehorende Master opleiding voltooid.

Voor het afstuderen aan deze opleidingen heb ik mij bezig gehouden met houdings- en bewegingsvoorkeur en de invloed daarvan op het lopen, en met heupproblemen bij jonge mensen op basis van afwijkende gewrichtsvormen (femoro-acetabulair impingement).

Aandachtsgebieden: Heup- en knieklachten, lage rugpijn.

 

Werkdagen: dinsdag en vrijdag.

 

vmt