Nekklachten verhelpen

Kun je niet meer goed over je schouder kijken? Heb je last van hoofdpijn of van uitstralingsklachten naar de armen of handen? Ons team, met ruime ervaring in het behandelen van nekpijn, staat klaar om je hierbij te helpen.

Nekklachten komen veel voor, kunnen lang aanhouden en een groot effect hebben op je dagelijkse activiteiten, je werk en sociale leven. Als je pijn voelt, komt dit meestal uit de bewegende delen van de nek: de spieren, banden en gewrichten. De nek beweegt dan gewoon even niet zoals het zou moeten. Manuele Therapie (vaak in combinatie met oefentherapie) is een bewezen effectieve methode bij de behandeling van nekklachten. Binnen een paar behandelingen is er doorgaans al een flinke verlichting merkbaar.

In de meeste gevallen wordt er geen specifieke oorzaak gevonden voor de nekklachten. Feit is wel dat bepaalde factoren, zoals een verkeerde werkhouding, overbelasting of een oudere leeftijd een rol kunnen spelen bij het ontwikkelen van nekklachten.

Ook acute nekpijn is zelden het gevolg van een ernstige aandoening. Toch is het belangrijk om niet te lang met nekpijn te blijven lopen, maar te kiezen voor een actief herstel.

Onze praktijk is gevestigd aan de Zijlweg 5 in Haarlem.

Voor een afspraak bel je:  023 - 531 42 10   of mail ons.

 

Blom Therapeuten Haarlem