dr. Paul Keessen / Oefentherapeut Cesar en Klinisch Epidemioloog 

 

paul-keessen-blom-therapeuten          

In 2010 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Na het afronden van mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan met long- en hartrevalidatie. Sinds 2013 ben ik verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam als docent/onderzoeker. In 2015 heb ik de Universitaire master Evidence Based Practice in Healthcare afgerond en in 2022 ben ik gepromoveerd op het proefschrift: Fear of movement in patients with Cardiovascular disease.

Als oefentherapeut kan ik u helpen met diverse houdings- en bewegingsklachten. Door mijn werkzaamheden in de long- en hartrevalidatie heb ik ook veel ervaring met inspanningstraining, ademregulatie en stressmanagement. Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten en probeer ik u een duurzame oplossing aan te bieden.

Eén van mijn grote passies is Aikido. Aikido is een sierlijke Japanse krijgskunst die mij geleerd heeft om kalm te blijven tijdens stressvolle momenten in mijn leven. De afgelopen jaren heb ik diverse Aikido clinics gegeven bij verschillende organisaties. Op basis van mijn ervaring als Aikidoleraar en Oefentherapeut heb ik het Aiki Libre programma opgezet.

 

Voor meer informatie hierover zie: www.aiki-librecoaching.nl

Sinds 2017 woon ik met mijn gezin in Haarlem en geniet ik van de stad, de duinen en het strand.