Patrick Scheer, Manueel Therapeut

patrick-scheer-21

Wat ik zo mooi vind aan mijn vak is als mensen tegen je zeggen dat ze voor hun gevoel overal zijn geweest, maar dat jouw behandeling echt een verschil heeft gemaakt, dat ze nu (sinds jaren) klachtenvrij zijn en weer alles kunnen doen. Ik kan daar heel blij van worden, want dat is wel waar je het voor doet. Pijnvrij bewegen maakt alles toch leuker. 

Ik ben geboren en opgegroeid in Delft. In 2003 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar en in 2012 als Manueel Therapeut (School voor Manuele Therapie Utrecht). Mijn werk als Manueel Therapeut combineer ik met mijn werk als ergonomisch adviseur/ adviseur gezond werken. Ik ben eigenaar van Fixx Ergonomics. In die hoedanigheid adviseer ik bedrijven en particulieren over gezond werken op kantoor en bij thuiswerken. Met een goed ingerichte werkplek worden lichamelijke klachten voorkomen, zijn mensen producutiever en verzuimen zij minder. 

Kijk voor meer info op: www.fixx-ergonomics.nl

In mijn vrije tijd ben ik wekelijks op het voeltbalveld te vinden om training te geven aan mijn zoon zijn team. Regelmatig fluit ik op zaterdag de hockeywedstrijd van mijn dochter. De sporten die ik zelf graag doe is fietsen (racefiets en incidenteel de MTB) en squashen.