Yolanda Webbe, Gewichtsconsulent / voedingsdeskundige 

 

Yolanda klein-78    

Hallo, ik ben Yolanda Webbe, en sinds 1 januari vind je mij twee keer per week in de praktijk van Blom Therapeuten.

Ik ben 51 jaar, en sinds kort begonnen als gewichtsconsulent/voedingsdeskundige. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en leefstijl, en besloot in 2018 van mijn hobby mijn werk te maken. Inmiddels ben ik afgestudeerd als BGN consulente, en specialiseer ik mij in overgang en voeding.

Naast mijn praktijk als gewichtsconsulent werk ik als datacontroller. Een heel andere branche maar juist de combinatie vind ik erg leuk! Ik woon samen met mijn partner in Velserbroek en heb drie kinderen. Naast mijn werk, gezin en studie maak ik graag tijd vrij voor ontspanning door te wandelen, sporten (try-fit en hardlopen) een goed boek te lezen of nieuwe recepten uit te proberen.

Mijn specialisatie: overgang en voeding

Rond de middelbare leeftijd kun je als vrouw veel last ondervinden van hormonale disbalans door de overgang. Klachten als opvliegers, slecht slapen, gewichtstoename, maar ook emotionele schommelingen kunnen een grote impact hebben op je leven. Ik help je graag met voeding en leefstijl advies om deze klachten te verminderen.

Ieder mens is uniek. Samen brengen we je huidige leefstijl in kaart en bepalen we wat het beste bij jouw specifieke situatie past.

Gewichts- en voedingsadvies

Wil je afvallen, aankomen, of meer weten over gezonde voeding? Bij mij kun je ook terecht voor persoonlijke begeleiding een verantwoord advies als je niet in de overgang bent. Geen crash dieet, maar stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl.

Ik ben in de praktijk te vinden op woensdagmiddag en vrijdagochtend. Loop gerust eens binnen als de deur open staat. Of neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Hartelijke groet,

Yolanda Webbe Food and Lifestyle

Tel. 06 - 28 809 586
www.yolandawebbe.nl